Ξεκλειδώστε αυχένα και ώμους!
Iyengar Yoga workshop με τη Μαρία Χρυσοχεράκη

Η τεχνολογία προσφέρει αμέτρητα οφέλη αλλά μας κρατάει για ώρες καθισμένους μπροστά σε μια οθόνη, σκυφτούς πάνω από το κινητό ή το tablet μας. Αυτές οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις, που απαιτούν από εμάς οι ηλεκτρονικές συσκευές, προκαλούν πόνο στον αυχένα και στους ώμους. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο που αυτοί οι πόνοι είναι πια μια συνηθισμένη κατάσταση, η οποία επηρεάζει ανθρώπους όλων των ηλικιών και δραστηριοτήτων.

Στο σεμινάριο αυτό μαθαίνουμε να κινούμαστε με τρόπο που θα βοηθήσει ώστε η στάση μας να ευθυγραμμιστεί ξανά, και απελευθερώνουμε την ένταση από τους ώμους και τον αυχένα, ενισχύοντας έτσι τη λειτουργική τους κίνηση.

Σας περιμενουμε την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 στο Corpo, για να μάθουμε να δουλεύουμε σωστά τους ώμους και τον αυχένα μας έτσι ώστε να είναι πάντα δυνατοί και ασφαλείς!

Λίγα λόγια για την Μαρία:
H Μαρία Χρυσοχεράκη γεννήθηκε στο Darwin της Αυστραλίας.
Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τη γιόγκα το 1986 και εξερεύνησε μερικά από τα πιο γνωστά συστήματα όπως: Sivananda, Satyananda και Yoga Works.
Το 2002 ξεκίνησε την μαθητεία της στην Iyengar Yoga και είναι πλέον πιστοποιημένη δασκάλα Iyengar Yoga (Intermediate Junior 2).
Συνεργάζεται ως δασκάλα με διάφορα στούντιο και είναι η ιδρύτρια του yogaonline.gr, του πρώτου διαδικτυακού περιοδικού γιόγκα στην Ελλάδα.
Το καλοκαίρι του 2017 ίδρυσε την Pure Yoga με στόχο να προσφέρει προσωποποιημένα Iyengar yoga μαθήματα σε ατομικό επίπεδο.
Αρθρογραφεί στη Huffington post και στη Naturanrg

·Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου απαιτείται κράτηση θέσης.
·Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
·Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται έπειτα από εξόφληση του ποσού.
·Κόστος σεμιναρίου: 25€ για μη μέλη, 20€ για μέλη.
·Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Πληροφορίες / Εγγραφές:
info@corpo.gr
inbox fb
Ποσειδώνος 31 Παλαιό Φάληρο
Tηλ: 210 9832348 / 6955881192