Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου απογειώνουμε την πρακτική μας με την Manto Papadogeorgou!

Aerial Masterclass – Explore Your Space
Σε αυτή την εναέρια πρακτική θα εξερευνήσουμε τους χώρους μέσα και γύρω από το σώμα.
Με αφετηρία την αναπνοή, θα εκφραστούμε κινητικά και στις έξι διαστάσεις του χώρου παίζοντας με την αιώρα και το βάρος μας.
Η πορεία της κίνησης θα είναι σε μικρές και μεγάλες χορογραφικές φράσεις με συνειδητή καθαρότητα στην ροή της κίνησης, στις οργανικές μεταβάσεις και στη δημιουργία της εναερίας ακολουθίας μας. Μέσα από μαλακό και οργανικό ζέσταμα., θα περάσουμε σε ένα δυνατό και ελεγχόμενο βασικό κορμό. Με την προσωπική και ελεύθερη έκφραση θα συνθέσουμε την εναέρια χορογραφία και θα κλείσουμε με αποθεραπεία και γείωση.
*Η πρακτική απευθύνεται σε άτομα με εμπειρία στην aerial yoga.

• Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.)
• Οι θέσεις περιορίζονται στις 10 αιώρες.
• Κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά, με e-mail ή με μήνυμα στη σελίδα και έπειτα από εξόφληση του ποσού.

Λίγα λόγια για την Μαντώ:
Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών στο Παιδαγωγικό Τμήμα Επιστημών της Αγωγής και της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία.Η ενασχόληση της με την εκγύμναση του σώματος ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία με σπουδές πάνω στον κλασικό και σύγχρονο χορό. Η Yoga είναι κομμάτι της ζωής της απο το 2009.
Τελείωσε με επιτυχία το T.T.C. 200 ωρών κοντά στον Χρήστο Χαρικιόπουλο, Aerial T.T.C με την Tanya Popovich και καθοδηγεί μαθήματα Hatha, Flow και Aerial yoga σεβόμενη πάντα τις δυνατότητες και τα όρια του καθενός.
Είναι επίσης πιστοποιημένη δασκάλα Prenatal Yoga και προσφέρει με ασφάλεια της πρακτικές χαλάρωσης, αναπνοών και σωματικών ασκήσεων (asanas). Παραμένει πάντα μαθήτρια και συνεχίζει να εμπνέεται μέσα απο σεμινάρια και μαθήματα γεμάτη αγάπη και ενθουσιασμό.

Πληροφορίες / Εγγραφές:
info@corpo.gr
inbox fb
Ποσειδώνος 31 Παλαιό Φάληρο
Tηλ: 210 9832348