Βιβή Μαρίνου

Yoga, Aerial Yoga & Pilates Instructor

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον κλασικό και σύγχρονο χορό. Είναι κάτοχος επαγγελματικών διπλωμάτων του αγγλικού συστήματος “Imperial Society Of Teachers Of Dancing” για το μπαλέτο και το μοντέρνο χορό. Συμμετείχε σε πολλές χορευτικές παραστάσεις και ασχολήθηκε με την κινησιολογία στο θέατρο.

Παράλληλα σπούδασε πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές, γεγονός που συντέλεσε στη βαθύτερη κατανόηση της μηχανικής του σώματος.

Η αγάπη της για το σώμα και το πνεύμα την φέρνει το 2005 σε επαφή με τη γιόγκα και η πρακτική αποτελεί πλέον τον τρόπο ζωής της. Εκπαιδεύτηκε στο πρόγραμμα 200 ωρών Vinyasa krama Yoga και στην Aerial yoga με πιστοποίηση της Yoga Alliance. Ταξίδεψε στo Mysore της Ινδίας όπου εμβάθυνε την πρακτική της στο σύστημα της Ashtanga Yoga συμπληρώνοντας την εκπαίδευση 300 ωρών της Yoga Alliance. Είναι πιστοποιημένη Pilates instructor σε mat & studio equipment (MK Pilates). Διδάσκει μαθήματα με έμφαση στη ροή της αναπνοής μέσα από την κίνηση, την ορθοσωμία, την αρμονία και την ολιστική ενδυνάμωση του σώματος από μέσα προς τα έξω.