Ειρήνη Λοϊσίου

Γεννήθηκε το 1986, και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη ρυθμική γυμναστική, τον σύγχρονο και κλασικό χορό. Με τη γιόγκα ήρθε σε επαφή το 2005 όταν σπούδαζε ακόμα στο χημικό πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2011 παρακολουθεί ένα πρόγραμμα στο ανοιχτό πανεπιστήμιο Αθηνών πάνω στα” συμπτώματα και αντιμετώπιση σε παιδιά και ενήλικες με Αυτισμό” με σκοπό να βοηθήσει αυτή την ομάδα ανθρώπων μέσω της γιόγκα. Το 2012 ολοκληρώνει στην Ινδία την εκπαίδευση της στις 200h Hatha yoga με πιστοποίηση yoga Alliance, και επιστρέφοντας ξεκινάει να εργάζεται σε σχολές, αλλά και με άτομα στο φάσμα του Αυτισμού.
Το 2016 εκπαιδεύεται στο σύστημα “balletoning” και πιστοποιείται στην aerial yoga, level 1-2-3 στην yogAcademy. Το 2018 εκπαιδεύεται στο παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο μασάζ από τον
Αλέξανδρο Πετρίδη, καθώς και στην ολιστική Μάλαξη. Εργάζεται στο κομμάτι της αποκατάστασης σε φυσικοθεραπευτήριο, χρησιμοποιώντας τη γιόγκα αλλά και την αέριαλ όχι μόνο στη δυναμική, αλλά και στην θεραπευτική τους μορφή. Το 2019 κάνει την εκπαίδευση “level up”στην aerial yoga, και εμβαθύνει στο ακροβατικό της κομμάτι.

Στα μαθήματα της,συχνά με την βοήθεια της μουσικής, εμβαθύνει στην αρμονία της κίνησης μέσα από τη συνειδητότητα, αφου πιστεύει ότι έτσι η κάθε κίνηση είναι θεραπεία για το σώμα και το νου.