Εύα Αφεντούλη

Η Εύα Αφεντούλη γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Με την πρόθεση να εκφράζει τη δημιουργικότητά της σπούδασε Γραφιστική και συνεχίζει να σχεδιάζει με αγάπη. Στη Θεσσαλονίκη γνώρισε την πρακτική της yoga, περίπου 13 χρόνια πριν.

Από τότε και στη συνέχεια, όταν το μονοπάτι της την οδήγησε στην Αθήνα, η εσωτερική αναζήτηση και μελέτη έφερε τη γνωριμία με τα ενεργειακά μονοπάτια, μελετώντας βιβλία και παρακολουθώντας σεμινάρια, οπότε και άρχισε να “μεταφράζει” όσα βίωνε. Έχει μυηθεί στο Usui Reiki έχοντας λάβει το δεύτερο βαθμό.

Ολοκλήρωσε το πρώτο της εκπαιδευτικό 250 ωρών στο Ayama Yoga House με το Χρήστο Χαρικιόπουλο. Από τότε συνεχίζει να είναι πάντα μαθήτρια, παρακολουθώντας εκπαιδεύσεις και σεμινάρια με δασκάλες και δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διδάσκει vinyasa flow, hatha, yin, prenatal & postnatal και aerial yoga.

“Συνειδητοποιείς πως ανέκαθεν υπήρχε κάτι μεγαλειώδες μέσα σου και δεν το γνώριζες”, όπως λέει ο Παραμαχάνσα Γιογκανάντα.

Για την Εύα yoga είναι να βαδίζεις με επίγνωση στο μονοπάτι της ζωής. Νιώθει μεγάλη αγάπη βιώνοντας αυτό το μονοπάτι και είναι μεγάλη της χαρά να μπορεί να προσφέρει και να μεταδίδει στους ανθρώπους όσα έχει μάθει και βιώσει ως τώρα και όσα θα συνεχίσει να μαθαίνει.

Στην πορεία της ζωής μας, το σώμα μας γίνεται ο οδηγός μας για να γνωρίσουμε βαθύτερα τον εαυτό μας. Η αναπνοή μας είναι η θεραπεία μας. Η εξάσκηση της παρατήρησης και της αποδοχής για ό,τι συμβαίνει, ακριβώς όπως είναι, είναι η άγκυρά μας στο παρόν, βιώνοντας με επίγνωση κάθε στιγμή.

Και έτσι όλα είναι yoga.