Ηρώ Μπούτα

Ηρώ Μπούτα

Αντιλαμβανόμενη πως στους σύγχρονους πολιτισμούς, ο άνθρωπος βρίσκεται αντιμέτωπος ολοένα και περισσότερο με προβλήματα που αφορούν όχι μόνο τη συναισθηματική του φύση αλλά και την καθημερινή του διαβίωση. Κατάλαβε πως οι επιπτώσεις αυτών είναι πολλές, και ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης τους είναι η προσφορά και η αλληλεγγύη.
H Yoga αποτελεί μια μορφή προσφοράς. Προσφέρει τόσο σωματική όσο και πνευματική ελευθερία. Εστιάζοντας στο εδώ και στο τώρα, η πρακτική μπορεί να αποφέρει ηρεμία και χαλάρωση ενώ ταυτόχρονα χτίζει ένα δυνατό και υγιή σώμα γεμάτο ευεξία.
Το ενδιαφέρον της και η αγάπη της για τη Yoga ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των αρχικών της σπουδών ως μηχανικός ήχου. Ασχολήθηκε με τους ευεργετικούς μηχανισμούς της μουσικής στον οργανισμό, και τη μουσικοθεραπεία, ανακαλύπτοντας τις εξίσου θεραπευτικές ιδιότητες της άσκησης μέσω της Yoga.
Μετά από χρόνια μαθητείας στο αντικείμενο, κοντά σε καλούς δασκάλους, ολοκληρώνοντας εκπαιδευτικά προγράμματα yoga και εναέριας yoga,  συμμετέχοντας σε πολλά σεμινάρια, φεστιβάλ και retreat της yoga. Αντιλήφθηκε όχι μόνο τη σημαντικότητα κατοχής της θεωρητικής γνώσης αλλά της πρακτικοποιήσης και μετάδοσης της με τον κατάλληλο κάθε φορά τρόπο στους μαθητές. Ερχόμενη σε επαφή με το αντικείμενο αντιμετώπισα την πρόκληση συμμετοχής στον προγραμματισμό της διδασκαλίας, το σχεδιασμό των μαθημάτων και φυσικά την αλληλεπίδραση.
Διδάσκει Vinyasa yoga και Aerial Yoga. Η αγάπη της για τη διδασκαλία έγινε πράξη κοντά στη Μαρία Μουχατουριδου. Γνώρισε τα παιδιά από την Χριστινα Ματση ,δημιουργώντας ειλικρινή σχέση που βασίζεται στο σεβασμό.  Εκπαιδεύτηκε από την Βιβή Λέτσου στο AbhayaYogaTeacher in Training 200 ώρες ενω συνεχίζει  την πρακτική της και την εκπαίδευση 300ωρών στη Vinyasakramayoga με τον Πάνο Κατσάνδρη.
Ταυτόχρονα εκπαιδεύτηκε στην aerial yoga με τον Γιώργο Ανδριανόπουλο, από το mandalastudio.


Contact

Email: