Τι είναι το Personal Training :

Το personal training αποτελεί ένα ολιστικό, ολοκληρωμένο και ταυτόχρονα αυστηρά προσωπικό σύστημα προπόνησης που δίνει έμφαση στην διαφορετικότητα και αντιμετωπίζει την κάθε περίπτωση σαν μοναδική. Με αυτό τον τρόπο μεγιστοποιούνται τα οφέλη της άσκησης και αποφεύγονται οι τραυματισμοί.

Γιατί personal training:

O έμπειρος και κατάλληλα εκπαιδευμένος personal trainer, θα σας βοηθήσει να ακολουθήστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες. H συνεχής υποστήριξη, οι συμβουλές και η ενθάρρυνση σε συνδυασμό με την ασφαλή τεχνική των ασκήσεων θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς τραυματισμούς.

Σε ποίους απευθύνεται;

Τo Personal Training είναι κατάλληλο για όλους, άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και αυτό γιατί η αποτελεσματική υποστήριξη, η ακρίβεια των ασκήσεων, η ποικιλία του προγράμματος και η ασφάλεια που προσφέρει η παρουσία του γυμναστή, αποτελούν εγγύηση στην επίτευξη των στόχων οποιασδήποτε κατηγορίας ανθρώπου.

Πώς ξεκινάμε:

Στην πρώτη συνάντηση μπαίνουν οι βάσεις για μια καλή και αποτελεσματική συνεργασία. Γίνεται λήψη ιατρικού ιστορικού, ιστορικού καθημερινής φυσικής δραστηριότητας, ανάλυση σωματικής σύστασης, γίνονται τεστ αξιολόγησης της φυσικής κατάστασης του ασκούμενου του επιπέδου ευλυγισίας και του επιπέδου μυικής αντοχής & δύναμης. Έπειτα αναλύουμε και ορίζουμε τις παραμέτρους που θα συμβάλουν και θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων που θα θέσουμε από κοινού και τέλος σχεδιάζουμε το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που αρμόζει στις προσωπικές ανάγκες και δυνατότητες του ασκούμενου.

Πότε βλεπουμε αποτελέσματα…

Με βάση ενα πρόγραμμα προπόνησης 2-3 ωρών την εβδομάδα και εφόσον ακολουθηθούν σε ένα ποσοστό 70% αυτά που έχουν τεθεί… τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται στις πρώτες 8-10 εβδομάδες. Επίσης σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται αξιολόγηση των δυνατοτήτων και έλεγχος της προόδου του ασκούμενου, καταγράφεται η αλλαγή και αναπροσαρμόζεται το πρόγραμμα αναλόγως με τις ανάγκες..

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ!